Maffiga Müslimuffinsscones
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 11 dl grovt rågmjöl
  • 11 dl müsli
  • 14 tsk bakpulver
  • 11 tsk salt
  • 11 dl margarin
  • 13 dl a-fil (eller annan filmjölk)
  • 11 näve solroskärnor
  • 12 msk matolja
  • 12 dl vetemjöl 1 dl grovt rågmjöl 1 dl müsli 4 tsk bakpulver 1 tsk salt 1 dl margarin 3 dl a-fil (eller annan filmjölk) 1 näve solroskärnor 2 msk matoljaSätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en degbunke. Tillsätt margarin och fil. Använd gärna träslev till att blanda ingredienserna ordentligt. Placera muffinsformar på en plåt. Använd två matskedar doppade i matolja för att klicka ut smeten i formarna. Ringla lite matolja över muffinsen och toppa med solroskärnor. Placera plåten mitt i ugnen i 15-20 minuter. Servera med färskost och hallonmarmelad och en härlig kopp te!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.