12 dl
vetemjöl 1 dl grovt rågmjöl 1 dl müsli 4 tsk bakpulver 1 tsk salt 1 dl margarin 3 dl a-fil (eller annan filmjölk) 1 näve solroskärnor 2 msk matoljaSätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en degbunke. Tillsätt margarin och fil. Använd gärna träslev till att blanda ingredienserna ordentligt. Placera muffinsformar på en plåt. Använd två matskedar doppade i matolja för att klicka ut smeten i formarna. Ringla lite matolja över muffinsen och toppa med solroskärnor. Placera plåten mitt i ugnen i 15-20 minuter. Servera med färskost och hallonmarmelad och en härlig kopp te!
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en degbunke. Tillsätt margarin och fil. Använd gärna träslev till att blanda ingredienserna ordentligt
Tjingeling,. Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmar till framför mig skulle jag gissa på
Helgens bak blev härligt maffiga chokladmuffins toppade med en len chokladfrosting. Hej på er. I helgen hade vi besök här hemma och jag brukar då passa på att baka något, och gärna testa något nytt recept
Så det blev dessa kärleksmums med minimarshmallows och dessa maffiga muffins. Till 12 maffiga blåbärsmuffins. Till 12 st maffiga chokladmuffins med plopp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.