Mosa de mogna bananerna och blanda i havregryn och kakao. Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. 2 mogna bananer. 2 mogna bananer
Denna gången gjorde jag en variant med smak av choklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Blanda ihop med de torra ingredienserna. Hacka chokladen grovt. Strö över resten av chokladen. 75 g mörk choklad 70 %. 100 g mjölkchoklad. Rör ner 3/4 av chokladkrosset. 2 ägg 75 g mörk choklad 70 %. 100 g mjölkchoklad
Choklad & banan proteinpannkakor med vanilj & banankräm. Saftiga chokladiga pannkakor (använd gärna ännu mer kakao om du gillar choklad) med en fräsch banankräm som passar perfekt ihop medchokladen
Jag blev sugen på något gott, och testade att göra muffins medbanan och choklad. Mosa bananernamed en gaffel i en bunke och tillsätt ägg, kokosolja och honung
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Dessa underbara, fullspäckade, kladdiga chokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Banan & chokladkaka är något som min mormor och morfar ofta bjuder på, vilket jag älskar. Tack vare bananen blir muffinsen extra saftiga och goda, de små chokladbitarna i gör det dessutom ännu godare
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. 5 dl mörkt muscodavo socker 2 dl mjölk 4 dl mjöl 2 tsk bakpulver 1 dl rapsolja 100 g hackad mörk choklad Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller. 2 mosade bananer. 100 g hackad mörk choklad
Helgens bak blev härligt maffigachokladmuffins toppade med en len chokladfrosting. Barnen började med att slicka i sig frostingen för att sedan plocka chokladbitar ur muffinsen innan det var dags för det sista att åka ner i magen
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Smält smöret och bryt ner chokladen. Vispa ägg och socker pösigt och rör sedan ner det i chokladsmöret
Servera choklad- och bananpaketet genast med glassen och strö över färska hallon. Pensla paketet med smält smör och grilla det på svag värme tills chokladen börjar smälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.