Förra veckan så fick jag en sifon från Kitchentime som jag har hunnit testa några gånger nu och senast i Söndags så blev det mörkchokladmousse, kan inte förstå varför jag inte haft en sån här förut
200 g mörkchoklad. 45 g äggula [3 st]. 1 gelatinblad. Chokladmousse200 g mörkchoklad 400 g vispgrädde [4 dl] 45 g äggula [3 st] 55 g ägg [1 st] 50 g strösocker [0,5 dl] 50 g vatten [0,5 dl] 1 gelatinblad hasselnötter, hackade
Chokladmousse. Separera äggen (noggrant så att ingen gula kommer i vitan). Smält chokladen i ett vattenbad, tillsätt mjölken och hälften av strösockret
Här kommer ett sådant, på en ljuvlig chokladmousse som är len och krämig och fantastiskt god. Jag älskar när jag kommer på goda, enkla och nyttiga recept
Chokladmousse. Twistad ris a lá Malta. Finhacka chokladen och smält den i ett vattenbad. Fyll där efter på med chokladmoussen och därefter en botten till
En mustig chokladmousse som slår det mesta. Smält choklad och grädde på svag värme och låt svalna. Rör ner chokladblandningen i äggviteskummet till en slät chokladmousse
Källa. Roy Fares. Smält smöret och blanda samman alla ingredienser. Roy Fares. Lägg lite Snickersbitar i botten på kakan, ringla över lite dulce de leche (eller kolasås på tub om d inte orkar koka/köp dulce de leche) och strö över lite jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.