Chokladmousse & ris á la Mata
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladmousse
  • 125 g Mörk choklad (65-70%) av god kvalitet
  • 250 g Vispgrädde
  • 3 st Äggulor
  • 60 g Strösocker
  • 2 cl Vatten
  • 50 g Vispgrädde (att koka till tryffeln)
  • Twistad ris a lá Malta
  • 2 g Gelatin (blad)
  • 230 g Vispgrädde
  • 75 g Strösocker
  • 2 st Äggulor
  • 230 g Mezeyoghurt eller matlagningsyoghurt
  • 230 g Risgrynsgröt
  • 1 st Apelsin (skuren i filéer)
  • 2 msk Apelsinsaft
  • Chokladtryffel till garnering eller glasyr
  • 200 g Mörk choklad (65-70 %).
  • 100 g Mjölk choklad
  • 200 g Vispgrädde
  • 40 g mjölk
  • Apelsinzest
  • 60 g Strösocker
  • 1/2 dl Vatten
  • 1 st Apelsin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.