Perfekt att köra köttfria dagar hemma. Du får idig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finnsinte där när man kör på lite mer vegetariskt
Jag gillarverkligenindisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smörigalinsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Mild och fyllig. Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagittill. Dessutom bryter sältan i bacon och parmesan fint mot den lena smaken
Nu är det tisdag, och de kommande veckorna kommer det vara Vegetariskatisdagar på Bakbokmat. Först ut är en härligtkrämig soppa med zucchini, potatis och lök
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger migmöjlighet att vidgamina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Måndag och ledig, började med ett besök hos barnmorskan och allt var bra. Gravid /. Efteråt träffade jag mamma som ville ha smakråd på färg och tapeter till köket
Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigtlyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Denna vecka inföll den vegetariskamiddagen på en onsdag – jag gjorde kikärtsbiffar. Som ni kan se på bilden blev det dock mer ”kikärtsbollar”, men det låter intelikaaptitretande tycker jag
Denna nya novembervecka inleds med slappemåndag, sovmorgon och massa bebismys. Fisk och skaldjur,. Grått och trist ute idag men får bli en promenad senare
På måndagar brukar det ofta passa bra med något snabblagat och då funkar vegetarisk mat bra för mig. Idag blev det en tvist på svensk husmanskost där de älskade plättarna fick möta baljväxterna för en mättande klassiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.