Det här inlägget är i samarbete med *Ta Fram Det Bästa*. Hej. Idag ger jag er det sista av mina sex recept som jag lagade på Grill & BBQ SM på Liseberg i maj tillsammans med Ta Fram Det Bästa
Man tror kanske att tofu bara passar i det asiatiska köket, wokrätter och dylikt, eftersom tofun ursprungligen kommer från Kina och används flitigt i hela Asien
Flera av mina vänner som inte äter vegetarisk mat så ofta är nästan alltid nyfikna på tofu. Jag och tofu går inte direkt way back om man säger så för det var först förra året som jag verkligen fattade storheten med denna ljuvliga lilla sak men nu för tiden äter jag det minst en gång i veckan
Fejkon passar i en massa olika rätter, här är ett gäng exempel. Hej. I avsnitt 3 av min och Elaines lilla serie där ni får följa med mig hem till henne lär vi oss att laga veganskt bacon
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Skala och finriv morötterna, hacka löken. Blanda ihop allting ordentligt till en sammanhållen färs. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
När jag planerar vad vi ska äta under veckan försöker jag att få till en bra balans mellan nya maträtter med lite mer krävande smaker och enklare maträtter med lite mer invanda smaker, som t
Hasselbackspotatis har säkert många av er ätit och lagat. Hasselbackszucchini är inte lika vanligt, men man gör på liknande sätt som med hasselbackspotatis
Att laga en soppa baserad på linser är enkelt – de går snabbt att koka och är väldigt smakrika. Denna linsgryta är en favorit i vårt hus hos både stora och små, och håller sig bra i kylen i några dagar när vi förbereder några måltider för den kommande veckan