Lyxig kycklinglever med grädde och portvin
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 50 g rotselleri
  • 400 g kycklinglever, helst ekologisk
  • 2 msk torkad timjan
  • 0,5 dl kapris
  • 1 tsk svartpeppar
  • 4 msk koncentrerad kycklingbuljong
  • 2 dl grädde
  • 0,5 dl portvin
  • 2 msk honung
  • olivolja
  • 2 msk smör
  • färsk timjan, till garnering
  • 1 stor gul lök 1 klyfta vitlök 50 g rotselleri 400 g kycklinglever, helst ekologisk 2 msk torkad timjan 0,5 dl kapris 1 tsk svartpeppar 4 msk koncentrerad kycklingbuljong 2 dl grädde 0,5 dl portvin 2 msk honung olivolja 2 msk smör färsk timjan, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.