Lyckade degar!
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 g jäst eller 20 g aktiv surdeg.
  • 300 g vatten,
  • 25 grader varmt
  • 300 g vetemjöl med hög proteinhalt, typ vetemjöl special
  • 7 g jäst
  • 720 g vetemjöl med hög proteinhalt
  • 16 g salt (gärna havssalt)
  • 240 grader Öppna luckan och lufta ugnen efter
  • 4 minuter och släpp ut ångan
  • 250 g standardmjölk (20 grader varm)
  • 425 g vetemjöl special eller liknande
  • 35 g rapsolja
  • 25 g honung
  • 10 g strösocker
  • 8 g salt
  • 20 g jäst
  • 220 grader och grädda bröden i ca
  • 6-9 minuter tills bröden fått vacker färg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.