Har verkligen haft helt underbar ledighet, trots att mannen är bortrest igen. Men nu är det nedräkning på jobbresande, och snart ska vi njuta av familjeresa, vilket ska bli helt underbart härligt
Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Det är ju så gott med ugnspannkaka. Men här pratar vi risky business när man glatt meddelar tjejerna plus en lika matkräsen kompis på besök att det blir ugnspannkaka
På jakt i hallonsnåren. Det här inlägget är ytterligare en av sommarens Favoriter i Repris. Många nya läsare har hittat hit den senaste tiden, så jag tänkte dela med mig av hur fint det kan vara i fjällvärlden på sensommaren
I helgen lagade jag mat. Det är ovanligt numera, så ovanligt att det måste firas med ett blogginlägg. Annars äts det mest hämtmat eller färdigmat från frysdisken hos oss nu för tiden
Vårt nya Smultronställe Under förra veckans Sörmlandstripp, hittade vi en ny favorit. Stora Envättern , en sjö som ligger i en orörd skog, mitt i ett naturreservat
Kan glatt meddela att testkörningen av min nya glassmaskin gick så fantastiskt bra. Så bra att det inte fanns någon chans att fota glassen innan den var uppäten
Dagens utflykt till Smultrongården i Södra Dylta resulterade i att dottern stannar hos mormor & morfar Lasse över natten samt att sonen fått en ny Cars bil av fadern
Dagen är grå, det snöblandade regnet vräker ner och jag kom inte iväg förrän med väldigt sena bussen eftersom jag satt och jobbade vid frukostbordet och helt glömde bort tiden
Höstvärme. Den senaste helgen var fantastiskt fin, sol och värme från fredag till söndag. Jag och mamma hyrde bil och gjorde flera utflykter, både långa och korta
Jag lyckades i varje fall rktigt bra med dessa köttbullar, som jag måhända med falsk blygsamhet kallar tapas-pastisch och spanskifierade, bara för att helgardera mig i fråga om autenticitet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.