Ni som är observanta ser säkert att degreceptet till lussekatterna är samma som de som jag hade till kanelbullarna, har endast bytt ut kardemumma mot saffran
Idag, kära vänner, kan jag stolt meddela att jag bakat för första gången Lussekatter/bullar i mitt liv – och dom blev så otroligt goda, fluffiga och saftiga
Sedan tidigare har jag ett recept på lussekatter, men det här är mycket bättre om du frågar mig. Lägg lussekatterna på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i rumstemperatur (eller i ugnen med bara lampan igång) under en timme
Recept - Jättecookie. 21 mars 2016 klockan 13. 42. Den här kakan bakade jag för ett år sedan till min födelsedag, och jag kan inte bestämma mig för om det blir en repris i år med
Nu ska du få mitt absolut bästa recept på Lussekatter. Saffransbullar med mandelmassa och lussekatter. Dessa misslyckas jag ALDRIG med och de blir verkligen sååå saftiga och fluffiga
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Här har det julbakats hela helgen och ett av bakverken är lussekatter. Nu ligger alla lussekatter i frysen, några påsar är öronmärkta med "lucia", "julafton" och "juldagen" för att vara säker på att de inte är slut när vi verkligen ska ha dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.