Spola av skivorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Servera med kokt ris. Blanda kokosmjölk och sambal oelek och häll vid sidan om fisken i formen
Rosta solrosfrön och kokosflingor i en torr stekpanna på medelstark värme. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka, koktiden beror på hur stora de är
Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker. Såsen var helt perfekt kryddad (jag gillar när man fortfarande kan känna vad fisken smakar)
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
smaka av med salt. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.