kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt. en helt vanlig vitlök som är fermenterad ochdärmed har den förändrats i både
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det medkycklingbenenoch grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Här har jag blandat kycklingmed potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. Med timjan och vitlök blir det en ljuvlig smak till såsen också
Smält smöret och i med soja, citronsaft, timjan ochkycklingkrydda. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag inte varit helt frisk och så två klasser med muntliga prov på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.