Luftiga & kladdiga kardemummabullar
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 st stora bullar
  • 200 g smör rumsvarmt
  • 5 dl mjölk
  • 50 g (1 pkt) jäst
  • 1 dl strösocker eller vit baksirap
  • 1 msk mortlade kardemummakärnor
  • 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar Manitoba)
  •  
  • Fyllning
  • 150 g rumsvarmt smör
  • 100 g mandelmassaa
  • 2 msk kanel
  • 1 msk mortlade kardemummakärnor
  •  
  • Pensling
  • Sirap
  • 3/4 dl socker
  • 1 msk bortlade kardemummakärnor
  • Recept på kolasnittarna som finns med på bild hittar du HÄR!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.