Den här salladen skulle säkert göra sig bra på julbordet som ett komplement till alla kött- och fiskrätter, så jag tror jag tar med en laddning ner till Skåne där vi ska fira jul
Vispa smör, socker och oljan vitt och poröst. Blanda i alla torra ingrediensen och häll ner det i smörsmeten utom flingorna och potatismjölet som blandas i sist
För lite snabbare ursaltning, spola sillen under kallt vatten i några timmar, blanda om då och då. Skär en liten bit ur tjockaste delen på filén och smaka om den är lagom salt
Jag har fått många förfrågningar om jag kan ta fram ett glutenfritt mjukt bröd utan ägg, mjölkprodukter, nötter/mandel och kokosolja, för alla som inte tål det
Häll i saffran- och whiskeyblandningen samtidigt som du låter vispen gå. Efter ett kaktips på saffransdrömmar ifrån en av mina favoritbloggar (Doft och smak), valde jag att göra ett storbak med en egen tvist
Det här är troligen den regerande drottningen på adventsfikabordet och är det en överdrift att kalla den det så vågar jag nog kalla den för kronprinsessan i alla fall
Fredagsmys - gör stor sats köttbullar redan idag, ät till fredagsmyset och frys in till jul. Här har du också lite tips och tricks för att få dem runda och fina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.