Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen. -”London, varför då. Det fina med London är dock att man inte behöver inmundiga bönor och blodkorv, staden har nämligen så mycket mer att erbjuda
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Trevlig början på veckan alla. Här brinner ljus, ljusstakar och Nykarleby-stjärnan och sprider lite julstämnigt, till och med miniänglaspelet snurrar så änglarna nästan står rätt ut
Vi avslutade vår Englandstrip med några dagar i London. Så det gjorde vi redan första dagen i London. 67 Brick Lane, London E1 6QL, England. _Review-g186338-d2256061-Reviews-Brick_Lane_Brasserie-London_England
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.