Rulla sillfilléerna. Koka upp ättikslagen med kryddorna. Häll sedan lagen över sillen och tillagai ugn. I 1 timma. 12 sillfilléer. ½ dl ättika 24%. 10 vit pepparkorn
Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
The Palomar i Soho är litet men mysigt och serverar mat från dagens Jerusalem. Restaurangen har funnits ett tag (och det var faktiskt ett bra tag sedan jag och Felicity åt denna goda middag här) men som fortsätter att leverera
Så här års blir det ju en och annan jordgubbstårta gjord, först midsommar, strax efter en dotter som fyller år och iaugusti är det dags igen då båda bonusbarnen fyller
Efter jag köpte Jennie Walldéns senaste kokbok så blev det tre rätter lagade samma vecka. ) Just vardagar vill man att det ska gå snabbt men ändå vara riktigt gott och jag har aldrigblivitbesviken på Jennies recept
Trevlig början på veckan alla. Här brinner ljus, ljusstakar och Nykarleby-stjärnan och spriderlitejulstämnigt, till och med miniänglaspelet snurrar så änglarna nästan står rätt ut
Jag blev kvar iLondon över påsken eftersom jag har möte med min handledare om min masteruppsats nu i veckan, ingenmening att åka tillSverige över helgen bara
Den här boken hittadevii bokhandeln "Books for cooks" iNottingHilliLondon förra året. Har man lite mer tid en dag kan jag rekommendera att laga den här mycket goda indiska rätten, Mughalai Korma, kycklinggryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.