Skölj kikärtorna väl och häll bort spadet. Mixa kikärtor, honung, kokossocker, mandelsmör, bakpulver, vaniljpulver, kardemumma och flingsalt i en matberedare
Aubergine är absolut något som är fantastiskt gott när man tillagar det rätt. Jag är inte helt vass på det och får många gånger dm inte tillräckligt mjuka för att jag tycker det tar tid
Idag gjorde jag den här underbart ljuvliga tårta till min kära mor som fyller år. Tårtan blev iallafall uppskattad och då har jag några som är väldigt skeptiska när det kommer till efterrätter som är 'nyttiga' och veganska
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.