Ska bättra mig med recepten, har nog snart kommit in i en bra pluggrutin så att jag kan fördela min tid mellan böckerna, familjen och det andra som jag tycker är roligt – båda matlagning och bakning
Tomatsåsen med så enkla och basala ingredienser blir sanslöst god. Färska tomater får helt enkelt koka ihop med olivolja, lite vitt matlagningsvin, salt, svartpeppar och så lite socker som avrundning
Vänd till sist ner morötter ochpekannötter. Toppa med pekannötter (som är så gott. Dessa cupcakes tog jag med till jobbarkompisarna och dom fick verkligen toppbetyg
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Och det vill man ganska ofta. Kakor är förstås kakor - hur man än vrider och vänder på det - men jag tycker ändå att de här faller under kategorin oskyldigheter
Vispa ihop smeten till själva cheesecaken – vispa först osten krämigt med elvisp. Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat och med god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Man kan självklart göra bara själva moussen i receptet som en dessert, för den är ljuvlig i sig. Första satsen skar sig totalt och jag fick kasta den, men skam den som ger sig, andra vändan gick bättre
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliserade äpplena på toppen smälter i munnen. Kakan kallas upside down cake då man efter tillagningen i pannan vänder kakan upp och ner innan servering
Jag älskar ju choklad och de här spröda chokladsnittarna är småkakor som alltid går hem i vår familj, de här smakar mycket choklad och det är omöjligt att bara ta en kaka
Testade två nya recept på julköttbullar och här kommer det första receptet. Tycker dom blir mycket finare när man försteker dom i ugnen och sen en lite stund i stekpannan när dom ska ätas
Nu mina vänner, bjuder jag på en otroligt god och krämig potatisgratäng med smak av fetaost. Supersmarrigt till en köttbit och till sommarens alla grillade rätter
Älskar såna här tårtor som man kan förbereda och ha i frysen ett tag innan. Till denna tårtan gjorde jag en "Maryland cookie" botten och sedan ett lager vit chokladmousse och överst ett lager Dumlemousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.