En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Pajdeg. Garnera pajen och servera den med gott bröd och en sallad
Efterrätt blev det förstås, den här gången en supergod pekankolapaj. Kolasåsfyllningen kokar du lätt ihop själv och sen klarar sig pajen själv i ugnen en god stund
Idag fick det bli paj till middag. Det är inte ofta jag gör paj överhuvudtaget men ibland är det himla gott tillsammans med en fräsch sallad, nybakat bröd och en kall vit dressing
Paj var temat förra veckan när min syster var här på besök. Paj är enligt mig en av de bästa maträtterna när man får besök, både enkelt och otroligt gott
Vad ska jag skriva om den här pajen då. Tja, kanske att den är ett exempel på att man kan blanda i princip vad som helst i en paj och få ett läckert resultat
Pajen. Pajdeg. Jättegod vegetarisk paj1paj ca 4 persPajdeg. 1 fin hackad rödlök1 msk fryst persilja (½ dl färsk persilja)Salt o pepparBlanda allt o slå över pajskalet, in i 30 min i ugnen, låt svalna i 10 min. 1 msk Olivolja1 msk Vinäger1 tsk SenapSalladskrydda 1 paj ca 4 pers