Blanda färs och aromat och rulla till en rulle som läggs i smörpapper. Lägg i frysen. Rullen skäres halvfrusen/frusen och stekes, läggs sedan i botten på en form
Så det blev tummen upp för quorngrytan. Jag har alltid tillhört dem som inte har förstått varför man ska efterlikna köttråvaror om man inte vill äta kött
smör. 1äggulor. 1vatten. 1citronsaft, färskpressad. 1salt1. Smält smöret. 2. Värm ägg och vatten i vattenbad. Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större
Bryn quornbitarna. Koka samtidigt upp pastan enl anvisningen på förpackningen. Skär tomaterna i mindre bitar och tillsätt dem och resten av ingredienserna
Quorngryta med vitt vin och grädde. Jag ber om ursäkt för en så himla himla tråkig bild, men själva maträtten ser så tråkig ut att jag inte riktigt orkade ta en fin bild, plus att jag var väldigt hungrig vid tillfället får jag väl erkänna
Blanda marsipan och karamellfärg tills du är nöjd med färgen. Sätt in marsipanen i kylskåpet medan du blandar resten av smeten så blir den inte lika kladdig
Till huvudrätt blev det Lisas sambos önskemål – Älgentrecote med Hasselbackspotatis och bea”. Igår var det så lyxigt att min väninna Lisa bjöd på en trerättersmeny
Efter den här veckans nyheter om IPCC-rapporten (från FNs klimatpanel) och den tydliga uppmaningen om att vi behöver göra stora förändringar i vårt sätt att leva känns det extra viktigt att minska köttkonsumtionen och äta mer vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.