Skär kycklingen i tunna skivor (om du kan klippa tjockare skivor). Sätt ströbröd i en skål (jag lagt en halv tesked gurkmeja i brödsmulor, men är inte obligatorisk), och ge ströbröd kyckling skivor, avrunna marinaden över, på båda sidor,
Kyckling. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen medans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärsk fullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. 2 dl Rapsolja1 msk Kycklingkrydda1 msk Kinesisk Soja1 tsk torkad dragonLägg kycklingen i en ugnsfastform, häll över marinaden och ställ formen i ugnen 30 min , 200 grader, eller tills kycklingen är klar. 1 msk Kyckling
Lägg ner kycklingbitarna och rör om. Skär varje kycklingfilé i 34 bitar på längden. Stek kycklingbitarna med marinaden i långpanna, 1215 min mitt i ugnen. 1,8 kg kycklingfilé
Tänkte jag skulle tipsa om en riktigt god kyckling som kanske kan passa som middag i kväll. Blanda allt till marinaden och lägg marinaden i en påse, lägg i kycklingen och se till att kycklingen blir täckt av marinad
Lägg kycklingfileérna i en plastpåse, häll över alla ingedienser och låt marineras minst ½ timme. Bryn kycklingen snabbt på båda sidor och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.