Den här tårta gjorde jag till ett barnkalas och den gillades av både vuxna och barn. Det blir en härlig blandning mellan salt och sött, och det är det som gör att den blir så otroligt god
Choklad och saltad karamelliserad popcorntårta. Lite så är det med denna vansinnigt goda choklad och saltade karamelliserade popcorntårtan, det söta och salta tillsammans gör att man blir lycklig ända in i själen, och ni vet vad jag brukar säga att det kan inte bli för mycket av det goda såhär i början på veckan
Receptet kommer från boken "Tårtor med Linus" skriven av Linus Larsson. 1. Börja med chokladbollssmeten. Mixa de torra ingredienserna till ett fint pulver i en matberedare
Vi gjorde lite ändringar i förhållande till Linus recept mest pga att inte alla ingredienser fanns hemma plus lite tidsbrist, men prova gärna Linus version, för den låter helt fantastisk
Linus hade en kompis på besök så jag fick ju säkerställa att han åt nötter först. Bred nötchokladen på kakan och låt stelna(jag ställde kakan i frysen ca en halvtimme för att stelna snabbare) Linus hade en kompis på besök så jag fick ju säkerställa att han åt nötter först
Men då har Linus sagt ett flertal gånger att det är godare med saffran än vanilj, så gjorde slag i saken och testade snöra ihop en pannacotta med saffran, oh boy så gott det var
Linus Hallgren. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Nu har jag bakat med Linus igen. Wow wow wow. Det här brödet med massa smak, blir luftigt och gott. Ingen surdeg denna gång, så detta bröd går snabbt att göra
Linus som vanligtvis bor i Göteborg var hemma i Skåne så han fick äran att hänga med oss en stund. I söndags hade jag en riktig mysdag med bästa tjejkompisarna Emma och Malin
Igår hade Linus en kompis hemma, vilket många gånger gör mig lite fundersam när det gäller maten. Alla barn har ju olika matvanor, och alla barn har olika smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.