Vispa ägg och strösocker medmedelhastighet till en vit och fluffig smet. Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Mixa kexen och blanda med det smälta smöret. Tänkte tipsa om att göra pannacotta i "tårtform", perfekt om man vill bjuda på "tårta" men när vissa inte är så förtjusta i vanlig tårta
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårtamed vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Rör ihop alla ingredienser och fyll därefter "tårt-skålen" med massan. Tårtbotten. Vispa äggen skummiga (ca 8 minuter), tillsätt socker och vispa ytterligare ett tag
Kolasmörkräm som ja toppade med mörk chokladganache för att bryta av lite. Choklad och jordgubbar är ju en klassisk kombination så tänkte varför inte testa de i en tårta
Vispa kraftigt med elvisp till en len och fluffig kräm. Det finns mycket gott att fylla en tårtamed. Det är min åsikt men jag tycker det viktigaste är ändå att man gör det man själv känner sig bekväm med
Vill du ha en exotisk tårtamed söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Täckt med vispad grädde med lite vanilj och dekorerad med rostade kokoschips, söta kiwis, ananasklyftor och ananasstjälk i mitten imponerar du stort
Splitsa hela tårtanmed vispad grädde. Idag hann vi även med en dansuppvisning i Torslanda. Idag hade jag beställning av denna tårtan som jag gjort tidigare
I våras gjorde jag en hasselnötsmarängtårta, som var lite grann tårt-versionen av en budapestrulle. Låt svalna lite och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper med hjäp av en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.