Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör medförslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Raw tomatsåsmedvitlök och basilika. Dela tomaterna ibitar och mixa alla ingredienser utom basilikantillsammansi matberedare, medstavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Sikrompåblinie av auberginemedtillbehör. Detta är den avslutande rätten i en triologi av musslor, men denna musselsoppa skulle även kunnat ha varitmedi temat snabbmat som jag körde innan jul
Servera biffarnaovanpåaubergineskivornamedtomatsås och bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas påmiddagigen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här liteinnan frukost med kurrande mage
Lägg resten av tomatsåsen överst och toppa medriven parmesanost. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna medlite hög kant
Medförsäljning av fritidshus, uppskjutet barnkalas och ett vardagsrum belamrat med flyttkartonger är just konceptet öppet hus något av det sista jag tänker på
Tomatsåsen kan användas påolika sätt, blanda den medspaghetti, stek kycklingfilé och häll över tomatsåsen och servera med pasta eller ris, använd den som grund i en köttfärssås
Låt puttra på låg värme medan du gör frikadellerna. Smaksätt sedan med salt, oregano, spiskummin, svartpeppar, riven parmesan och en pressad vitlöksklyfta
Tänkte faktiskt försöka migpå tomatplantor igeni vår, men jag skulle vilja så själv, inte köpa färdiga krukor med tomater på… Jag lyckas aldrig hålla dom vidliv och jag vill gärna dom där små söta plommontomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.