Häll upp i en stor glasburk med lock och sätt på locket. Jag ställde min i skåpet ovanpå kylskåpet. Man kan påskynda jäsningen genom att röra om med en slev en gång per dag
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Brödet blev supergott och betydligt luftigare än vad jag trodde att det skulle bli. Jag bakade Ingeborgs surdegsbröd efter ett recept som jag hittade på matklubben
Stjälp upp bröden på stenen/plåtarna, skåra dem. Låt brödet kallna på galler. Sätt ugnen på 280 grader, lägg in en baksten eller sätt in dubbla plåtar i ugnen
Det är otroligt gott att rosta. Man gör egen juice i sin råcentrifug och river äpple på rivjärnet och har i degen smaken går inte att beskriva den måste upplevas
Croque Madame är makan till CroqueMonsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. "Äntligen" som jag tycker är jättegott att äta med smör och ost på till ett glas kall mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.