Bre på dijonsenap på brödskivorna,. Lägg på en skiva skinka och skivad tomat. Skär tjocka skivor av Levain-brödet, beräkna 1-2 skivor/person beroende på. In i ugnen på 225 grader i ca 10-15 minuter tills osten börjat bubbla och få färg. 1-2 skivor/person beroende på
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.