Stryk vörtbröden direkt när de kommer ut från ugnen med blandningen så får den en fin, glansig yta. Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets
Jag brukar ha med ett par bitar till jobbet och gnaga på under eftermiddagarna. Det här fröspäckade knäckebrödet blev vi bjudna på hos min bror då vi var där i höstas
Passa på att göra den idag eller överraska någon du tycker om med den. Kavla ut degen till en form med löstagbar botten, ca 24-25 cm i diameter eller pajform och lägg i
Då gårdagens bravader tog betydligt mycket längre tid än jag trott var jag även tvungen att ställa in dagens planer med teamträffen, min sista inlämning i en av mina kurser ska vara inne på tisdag
Tillsätt oljan och smaka av med salt. Varma mackor är ganska underskattat men jag känner en viss herre som ÄLSKAR detta och gärna som nattamat efter ett krogbesök
Alltid lika mysigt att få hem dom och det kommer bli några lugna sköna kvällar hemma innan det är dags för födelsedagsfirande med några vänner i Stockholm på lördag
Mycket god pasta, med fin tryffelsmak och som passade mycket bra ihop med den parmmesanstinna såsen. Mamman i familjen var väldigt bra på att laga mat och när jag återvände till Sverige hade jag en massa bra recept med mig hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.