Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
Godmorgon. Ni verkade uppskatta de busenkla krispiga marsgodisarna jag gjorde förra veckan. Jag har ju drivor av julgodis recept i min kategori GODIS och här lyfter jag fram ytterligare två enkla
Det var längesedan jag åt smördeg. Det var ännu längre sedan jag åt smördegsinbakad fläskfilé, men i helgen var det vad jag bjöd på när Josefine och Mikael var på besök hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.