Livet börjar återvända och det är dags att ta i tu med julgodiset. Idag har viss tillverkning påbörjats, det är ju hur mysigt som helst att fixa gotter, och gör alltid alldeles för mycket
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Ett stort plus i kanten ärnär man kan äta söta sötsaker som är hälsosamma och goda på samma gång. Det är ju inte alltid som det går hand i hand, tycker inte jag i alla fall
Klipp den i småbitar och de blir förvillande lika godisbitar. Recepten är bara exempel, använd dig av de frukter som du har hemma eller bara de som du tycker om bäst
Smått ärgott. Bilduppladdningen gick bra och mina foton är på plats i datorns bildbibliotek igen. Dels för att det är vackert, dels för att jag gillar idén med små kakor
Att säga att godisär "nyttigt" bli ofta en överdrift, men det finns definitivt hälsosmarta godsaker som härdär man inte får i sig socker, vetemjöl, färgämnen, konsisternsgivare eller en massa andra konstigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.