Tillsätt i följande ordning. Ta ut den färdiga degen på mjölat bakbord och forma till en längd. Hälften av mjölet, vätska, olja, resten av mjölet, salt på ena sidan och jästen i mitten
Tillsätt mjöl tills degen går ihop och blir mjuk och elastisk. -Av Fröken LindaDet här är nog den godaste formfranskan jag bakat, den är även väldigt enkel att göra
Forma dem till avlånga limpor. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Behöver jag ens säga att min man är en oöverträffad expert på att förklara bort sina negativa sidor, som till exempel sin dålig karaktär när det gäller godsaker
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.