Mat iugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
När kycklinglårfiléerna är klara iugnen, ska du lägga över dessa i stekpannan medskinnet upp. Dags att berätta om helgens bravader och dela medmig utav litehärligreceptinspiration
Det blev en variant av fläskkotletter iugn som jag gjorde för inte så länge sedan. Det jag gjorde annorlunda nu var att jag smaksatte grädde och philadelphiaostmed ett par matskedar ajvar relish (paprika- och aubergineröra)
Ringla smör i en ugnsfast form, lägg ikycklingen och strössla över svamp. Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammansmed smör, hackad vitlök och salt och peppar
Koka upp ärtorna och lägg i en klick smör, citronsaft, salt & peppar. salt & peppar. Från JamieOlivers julprogram med hur man tillagar rester kommer det här läckra receptet
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivoljai en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa
Potatisenblir mycket god och är ett gott alternativtill ungsbakad potatis om man inte har en ugn. ) JamieOliversdelikatesspotatismedvitlök och rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.