Laxschnitzel med vinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora tunna skivor färsk lax à ca 150 g
  • 25 g smält smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 250 g djupfryst bladspenat
  • 75 g löjrom eller ishavsrom
  • 1 citron
  •  
  • Sås
  • 100 g färska champinjoner
  • 1 liten gul lök
  • hackad
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • pressad
  • 25 g smör eller margarin
  • 2½ dl fiskbuljong av tärning
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 äggulor
  • Salt
  • Knappt 1/4 krm cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.