Laxmousse med julsenap
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g varmrökt laxfilé
  • 1½ dl crème fraiche
  • 12 msk majonnäs
  • 11 msk pressad citron
  • 11 ½ tsk julsenap
  • 11 msk kapris
  • 150 g kallrökt lax
  • 1 salt
  • 1 nymald vitpeppar
  • 1 hackad rödlök
  • 1 färskriven pepparrot
  • 1 hackad gräslökSå här gör du 15 minuter Mosa ihop den varmrökta laxen med crème fraiche, majonnäs, citronsaft och senap. Krama ur och hacka kaprisen. Fintärna den kallrökta laxen. Blanda ner kapris och kallrökt lax i moussen. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och garnera med rödlök, pepparrot och gräslök. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 0

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.