Ingredienser Portioner. 4 4 kycklingfiléer 8 grillspett 1 msk olivolja Glaze 1 dl mango chutney 2 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Sesamolja 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Vi har varit iväg på "Kick Off" med jobb och då fixade vi själv maten, vilket var väldigt trevligt. Fick äran att göra kvällsmaten med tre andra väldigt duktiga "kockar" och resultatet blev väldigt bra, vi fick 10 poäng av 10 möjliga
Mangoglaze. Grillad lammstek med mangoglase och papayasallad. Mangoglaze. Toppa med löken. Pensla steken med lite glase och lägg den i mitten av grillen så att det inte är någon glöd precis under
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 1 dl ananas- eller mangoglaze grillsås. Sätt ugnen på 200°C. Skär spjället i skivor eller ribbor och dela dem på mitten där benet är sågat
Lägg frukten i mixer tillsammans med honung, lime, chili och olja. Smaka av med salt och peppar. Skär längs med kycklingfiléerna en ficka så stor att filéerna kan plattas ut till schnitzlar
Lägg alla ingredienser till glazen i en kastrull och mixa samman med en stavmixer. Lägg potatisklyftorna på en plåt och blanda med olja, salt och peppar
4 port 4 st kycklingfiléer salt och peppar 1 dl mango chutney 1 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja en knivsudd sambal oelek rostade sesamfrön Dela kycklingfiléerna på hälften och krydda med salt och peppar
Lägg frukten i mixer tillsammans med honung, lime, chili och olja. Smaka av med salt och peppar. Skär längs med kycklingfiléerna en ficka så stor att filéerna kan plattas ut till schnitzlar
Igår gjorde jag kyckling medmangoglaze och wok med chasewnötter. så var medelhavsvärmen här, som man har saknat sol och värme, idag är jag ledig och ska till kolonien med de stora barnen och lapa sol,snacka skit och bara ha det härligt
Krydda med salt och pensla medmangoglazen. Pensla den kontinuerligt med glazen, ta lite glaze åt gången och låt den karamelliseras av hettan från glöden så kommer kycklingen att bli härligt "sticky"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.