Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Strö över gräslök och servera med kokta grönsaker och kokt potatis. Lägg laxen i en ugnsform. Topping. Rör ihop färskost, senap, honung, salt och peppar, och bred på laxen
Lägg fisken i skålen till matberedaren med kniven monterad. Släta till ytan med en kniv. Stjälp upp fiskfärserna på tallrikar och servera med kokt potatis och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.