Lasses dubbelmarinerade oxfilé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg oxfilé
  • 3 msk smör
  •  
  • Marinad 1
  • 1 l vatten
  • 1 dl grovt salt
  • 4 msk hackad rosmarin
  • timjan
  • persilja
  • 10 krossade vitlöksklyftor
  • 1 liten gul lök
  •  
  • Marinad 2
  • Saft och rivet skal av 3 citroner
  • 4 msk balsamvinäger
  • 4-6 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk honung
  • 1 tsk salt
  • 4 krm sambal oelek
  • 4 krm nymald svartpeppar
  • 6 msk olivolja
  • 4 msk hackad rosmarin
  • timjan
  • persilja
  •  
  • Garnering
  • Cocktailkapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.