Svärmor bakade en kaka innan hon kom och hälsade på i lördags. Den var saftig och inte för söt. Den vita chokladen blev dock utbytt mot ljus blockchoklad
Om man ska tro på folk så är hösten redan här, jag tycker nog att det är sensommar i åtminstone ett par veckor till men oavsett vad jag tycker så fylls tidningar och affärer av recept, bilder och rubriker med inspirationsord som skördetid, svampfest och äppeltider
Konstigt. Förra veckan var jag nästan på väg att ge upp både instagram och bloggen. Det händer så ibland att jag funderar varför jag egentligen håller på med bloggen och varför jag lägger ner så mycket tid, själ, hjärta och ekonomi på det här
Ibland är det bra att ha slut på nötter för då blir man kreativ Ville ha pålägg till mina bröd och tog solrosfrön istället för nötter som jag brukar, det blev så bra att det nog blir en bas på solrosfrön från och med nu
Idag skiner en stor, glad, gul sol på himlen. Strålarna letar sig till och med igenom all skit som ligger som värsta redigeringsfiltret på alla mina fönster och dansar runt på alla golv och väggar här i svarta huset
Valmistin tämän aivan ihanan juustokakun uunissa. Teen aika paljon hyydytettyjä juustokakkuja, jotka eivät tarvitse uunia, mutta välillä nämä perusjuustokakut pääsevät enemmän suosioon
I 365 dagar har jag hållt på. Jag glömde ju bort. Igår var det ju bloggens 1 år dag. Tänkte såklart fira med pompa och ståt men istället så blev jag försjunken i mina fantastiska handarbetsböcker som jag fyndade på Erikshjälpen igår
Go’kväll. Jag halvligger i schäslongen och kollar Kristallen galan. Hela Sverige Bakar var nominerade men jag vet inte hur det gått då vi var ute och åt ikväll ju
Halloj. Ni vet ju att en av mina stora passioner i livet är bakverk och bakning. Så är det bara. Jag älskar att testa olika bakverk, både att äta men också att baka
Ute på Kinesiska sjön. Strax efter klockan 10 på midsommarafton, efter djupa diskussioner om vem-vad- och hur vi ska köra, överlastar vi två bilar och beger oss söderut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.