Kavla ut degen tunnt på ett mjölat underlägg och skär sedan ut lagom stora cirklar med hjälp av en rund skål eller ett glas, beroende på hur stora piroger du vill ha
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa till en pösig smet, ca 3 minuter. Ställ in i mitten av ugnen ca 45 minuter. Vispa smör och florsocker fluffigt, ca 2 minuter
När man har recept på baugetter och sonen flyttar ut. Efter att ha frotterats och kamperat och dispyterats dagligen i tjugotvå år känns det i mammahjärtat när barnen flyttar ut
När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Bakade även kakan glutenfri men det går så klart bra att använda vanligt vetemjöl
När man delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandel och vit choklad. Är en av mina absoluta favoritrecept vad gäller rabarbersmulpaj och jag har publicerat receptet här tidigare
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.