Skölj de bruna bönorna och lägg dem i kallt vatten över en natten att svälla. Häll bort vattnet blötläggningsvattnet och häll över bönorna i en stor kastrull
Skölj de bruna bönorna och lägg dem i kallt vatten över en natten att svälla. Häll bort vattnet blötläggningsvattnet och häll över bönorna i en stor kastrull
Här kommer det bruna bönor i stora lass. Jag är som bekant ett stort fan av att bunkra upp röror, såser och salsas som man kan göra storkok av, ha i kylen och äta tilllite av det mesta
Lite julbak såhär på morgonkvisten. Varje år gör jag dessa bruna bröd och dom är så goda. Min morfar åt tydligen dessa alltidvid jul och då känns det speciellt och göra dom och skulle gärna vilja bjuda han på några ☺ Idagblir de en slödag
Bruna bröd, eller kryddkakor, är en av mina absoluta favoriter på småkaksfronten. De smakar av kanel och kardemumma och känns lite som den klassiska bondkakans snofsigarepartykusiner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.