Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Servera chorizogrytan tillsammans med ris. Hetta upp oljan i en kastrull eller gryta och fräs lök och korv ca 2 minuter. 2 dl crème fraiche paprika & chili
Het pastasås på rostad paprikamed pasta, tofu och grönsallad. Denna såsen är en variant på såsen från inlägget med det långa namnet, men med lite chili i och mer paprika
Otroligt va snabbt det gick så man sparar ju både tid och ström med en tryckkokare. -) Igår kväll rockade vi loss med vännerna på Harry´s Bar där The Scams uppträdde
Numera gör jag min lasagne på lasagnetter, små veckade pastaskivor som man blandar med såsen och slipper på så sätt momentet med att varva plattor och sås
Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form. Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan
Varva de blandade såserna med pastaplattorna i tre lager, i en ugnsfast form. Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och persiljan
Smaken är såå krämig, chili ger hetta, smaskig curry och paprika som ger lite sötma. Skär paprikan och chilin i bitar och låt steka tills de är mjuka, pressa ner vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.