Lammrygg med polenta, bönragu och rödvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g lammrygg
  •  
  • Marinad
  • 1 dl finhackade örter
  • t ex timjan
  • persilja
  • basilika
  • ½ dl olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Bönor/primörer
  • 4 dl kokta bondbönor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten gul lök
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 200 g primörer
  • t ex morötter
  • salladslök
  • haricots verts
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Ugnsbakad polenta
  • 5 dl mjölk
  • 2 dl polenta
  • 1 dl riven parmesan
  • 2 msk smör
  • 3 äggulor
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Rödvinssås
  • 1 liten gul lök
  • 1 dl rödvin
  • 2 dl mörk kalvbuljong
  • 2 msk smör
  • 1 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.