Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Och det blev inte mindre gott av att det möra köttet, och den gräddiga rödvinssåsenmed tomater, serverades med ett luftigt potatismos, smaksatt med parmesanost, och vars potatisar kokat tillsammans med vitlöksklyftor
Blanda ihop grädde, creme fraiche, salt och peppar och blanda med riven ost. =) Hur gör ni med gran. Jag gjorde lågtempererad fläskytterfilé i ugn och så serverade jag en magiskt god rotsellelrigratäng och min enkla rödvinssås till
Lammrygg, karamelliserad lökcrème, bakade schalottenlökar, picklad rödlök och krämigt potatisstompSmakrikt kött med tillbehör som både innehåller syra och sötma fungerar alltid fint tillsammans
Koka upp och smaka av med salt och peppar, avsluta med att röra i persiljan. Fräs vitlök, lök, morot, kål, chili och sardellcreme i olivolja utan att det tar färg
Förrförra helgen mötte jag våren i Berlin (den har visserligen kommit till London med men just nu är det kallt ute) men de dagar solen inte visar sina strålar är det gott med värmande mat innan det blir sallad och grillat för hela slanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.