Jag serverade tillsammans med belugalinser, rödvinssås och en karljohan liknande svamp som jag inte har sett tidigare (kommer inte ihåg vad den heter), svampen skivade jag på längden och stekte i smör
Lägg lammracksenmed den kupiga sidan upp på ett ugnsgaller med en långpanna under. Lägg en rejäl klick mos på varje tallrik, lägg bönorna ovanpå och stick ner två lammracks i moset
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Lammracksmedsötpotatiskakaoch balsamicosky. När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.