Lammrack med linser, rosmarinsky, salsiccia och potatiskaka
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st salsiccia , eller liknande korv
  • 300 gram lammrack
  • 1 nypa(or) rosépeppar , eller svartpeppar
  • 1 olivolja , tillräckligt för att täcka köttet
  • 0.5 st chilifrukt , hackad
  • 1 handfull rosmarin , hackad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , skivad
  • 1 basilika
  • 1 persilja , hackad
  • 0.5 st palsternacka (or)
  • 0.5 dl vitt vin
  • 400 gram potatis (ar)
  • 1 st Schalottenlök(ar) , gärna bananschalotten
  • 1 st plommontomater
  • 1 msk persilja , hackad
  • 2 msk rött vin
  • 1 nypa(or) vitlöksklyfta(or) , skivad
  • 1 nypa(or) chili , färsk, hackad
  • 0.5 st tomat (er)
  • 2 skiva(or) Pancetta , kan i värsta fall ersättas med bacon
  • 1 dl linser , italienska, små, bruna
  • 1 st Schalottenlök(ar) , gärna bananschalotten
  • 2 st syltlök , den större varianten
  • 1 dl rött vin
  • 3 dl lammbuljong , eller mörk kalvfond
  • 1 msk smör
  • 0.5 st vitlöksklyfta(or) , skivad
  • 1 kvist(ar) rosmarinkvist(ar) , hackad
  • 1 st timjankvist(ar) , hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.