Fick tag i några finfina lammkotletter som blev helt perfekt stekta. 2 port1-2 lammkotletter/perssalt och pepparvitlökSvampsåsen. 1-2 lammkotletter/perssalt och pepparvitlök
Börja med att bena ut lammkotletterna. 600 g lammkotletter med ben. Lammkotletter600 g lammkotletter med ben salt peppar 1 kvist timjan 1 kvist rosmarin 2 klyftor vitlök smör, till stekning
Att vi har fastnat för det Öländska lammköttet är numera välkänd fakta. Den här gången valde vi dubbelkotletter (skivad lammsadel) med en sås som för tankarna till Öland, rosmarin och dragon
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Jag lägger sedan lammkotletterna i dubbla plastpåsar & häller i marinaden. Ljuvliga nygrillade lammkotletter samt morot, paprika & champinjoner -enkelt & gott
4 lammkotletterTillbehörPotatisOliverFetaostGurkaRödlökTomatGrönsalladAubergine, Zucchini, Paprika eller någon annan grönsak som är god att grilla. 4 lammkotletter
600 g lammkotletter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lammkotletter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk hackad färsk rosmarin 1 msk Arla® Svenskt Smör Getostkräm
Här får lammkotletterna sällskap av en ljuvlig ratatouille och en smakrik gremolata. Tänk på att lammkotletter är ganska små så räkna med minst tre kotletter per person
Äntligen Grillpremiär Som jag har väntat på att det skulle bli grillväder i år. Köpte en liten gasolgrill förra året, eftersom det är förbud för kolgrill på min balkong
4 portioner8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och pepparSmör till stekningVitlökssmör. TomatsalladCitronklyftorSalta och peppra lammkotletterna på båda sidor och stek dem i het panna i smör, 2-3 minuter på varje sida. 8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och peppar
Lammkotletter i sås. Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.