Lammfärsgryta med rotfrukter och persilja
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port ris
  • 400 gram lammfärs
  • 2 st rödlökar
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st palsternacka(or) , medelstor
  • 300 gram morötter
  • 2 st sötpotatis(ar) , medelstora
  • 10 cm purjolök
  • 400 gram passerade tomater
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 4 dl vatten
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 st lagerblad
  • 1.5 tsk timjan
  • 1 msk grönsaksbuljong , gärna ekologisk
  • 1 raps- eller olivolja
  • 1 salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.