* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukteroch lök
Tunt, mjukt, proteinrikt bröd medtimjan, havssalt, svartpeppar och olivolja. Smält kokosoljan och häll ner den tillsammans med mjölken i dom torra ingredienserna
Servera fisken med rostade rotfrukteroch sallad och ringla över lime-vinägretten. Rostade rotfrukter. Skala palsternacka och morötter och skär i stavar
Vita skalade sesamfrön, nymalen svartpeppar, havssaltoch torkad timjan att toppa med. Blanda äggen (inte äggvitan) tillsammans med dom torra ingredienserna, äppelcidervinägern och mjölken
Servera rotfrukternaoch kikärterna på en bädd av ruccola med aioli ringlad över. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Glutenfritt olivbröd medtimjan, rosmarin och oliver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.