Lammfärsbullar med kvarngrynspilaff, tomatsås och rostad blomkål
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ blomkålshuvud
  • 500 gram lammfärs
  • 2 dl havregryn
  • 1 ägg 2.5 dl mjölk
  • 100 gram fetaost
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 tsk salt
  •  
  • Tomatsås
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, finhackad
  • 4 vitlöksklyftor, skivade
  • 3 tomater, tärnade
  • ½ tub tomatpuré
  • 100 gram soltorkade tomater, strimlad
  • 1 tsk paprikapulver
  • 3 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond, koncentrerad
  • persiljestjälkar
  • salt + vitpeppar
  • 1 näve strimlad persilja
  • 1 rödlök, finhackad
  • 3 dl kvarngryn (dessa hittar du på hyllan med bulgur & couscous)
  • 6 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond, koncentrerad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.