Konstig nog finns min favoriträtt på lamm inte med på bloggen sedan tidigare. Som tillbehör valde vi sparris med ett örtigt citronsmör och en risotto med jordärtskocka som stekts gyllenbrun i smör innan den hamnade i risottokoket med shalottenlök, vitt vin, grönsaksfond och parmesan
Lammentrecôte. Vispa potatis med en ballongvisp. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Putsa köttet och krydda med Tex Mex Mexican Garden Taco Spice Mix
Låt vila i folie medan sparrisen tillagas. Servera köttet i skivor med sparris och grönsaksyoghurt. Grilla sparrisen runt om med resten av smöret i 5-10 min på grillfolie
Gröp ur fröna i mitten med hjälp av en sked och placera squashen i en ugnsfast form. Smula osten, blanda smöret med créme fraiche, pressad vitlök, salt, rosépeppar, oreagano och hälften av osten
Detta serverades med babyspenat, lufttorkad skinka och rostade frön och nötter. Känn med en sticka. Servera pumpan på en bädd av spenat och med lufttorkad skinka och nötter
Krydda med svartpeppar, vinäger och kapris. Sista minuten låter du klyftade tomater koka med. Servera med kokta ägghalvor och en bit valnötsbröd att suga upp den goda såsen med
Gröp ur dem med en tesked, men spara lite i botten så att fyllningen inte rinner ut. Mosa getosten och blanda med oliver, citronskal, kesella, pressad vitlök, ost, timjan, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.