Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
En äkta Indisklammcurry som smakar helt fantastiskt. Lammcurry- Gör såhär. Du gör curryn själv med en härligblandning av massa kryddor, det kommer dofta ljuvligti hela hemmet när grytan puttrar
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Den här curryn är en av minafavoriträtter. Ursprungsreceptet kommer från någon bok med mat från Sydostasien, och är hämtad ur avsnittet som handlar om Malaysia
Paalag gosht heter den här rätten egentligen, en indisk curry gjord på lamm och spenat. Servera den med en äppelraita (recept nedan), mangochutney och något sorts stort, platt, mjukt bröd
Lammköttet kan bytas ut mot nötkött om man så vill. Tillbehör. Ris. Hacka vitlök och chilifint. Fräs, i en stor gryta, vitlök, chili och alla kryddor i oljan
Favoritirepris. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassani hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när minsjukskrivning går ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.