Pressa över limeoch häll i den hackade vitlökenoch tomaterna. Skala räkorna och lägg i en skål. Detta recept kommer från boken "Laga Lätt Mexikanskt" av Marlena Spieler
Det blev en ögonöppnare och jag fick lära mig mycket om lammuppfödningiSverige. I påskas gav jag mig av till en lammgårdi Kåseberga (läs om det här) för att köpa lammdirekt från gården
Till påsk brukar det blifiskoch skaldjursbuffé eller lamm. Hittade receptet till det saltinbaktalammet hos Mark Sisson, men kom även över Pluras recept
När vi kom fram till Lycksele i torsdags hade Robert förberett en fantastiskt god lammgryta som vi åt på lantbröd tillsammans med sallad, rödlök, tomat, srirachamajonnäsoch röd spetskål
För ett laktosfritt recept ta bort fetaostenLammkött (jag använde resterna från (lammframdelen)en avocado per personfetaost efter smaken vitlöksklyfta,pressadsalt,pepparstekfettLinserna
Tvätta ochfinriv skalet på limefrukten. Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en ugnsfast form. Det här blev så ini norden gott att jag bara måste dela med mig av receptet tildig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.