10-12 bitar. 1. Hacka frukten och lägg i en låg form och häll över glöggen. Blanda i apelsinskalet och låt stå över natten eller minst ett par timmar i rumstemperatur
Jag fortsätter på gårdagens skryttema, för idag är vi med i Svenska Dagbladet. Flera recept med bland annat det här stekta gåsbröstet, confitbakade låret, stuvade svartkålen & portvinskokta fikonen
Carro var på besök för några dagar sedan och vi hade bestämt oss för att göra egna dumplings. Carro hade köpt med sig deg från en asiatisk butik i Uppsala och sedan improviserade vi ihop fyra sorters fyllningar
Glad Lucia. Själv har jag varit vaken sedan 06. 15 och hunnit delta i 4 luciatåg, men nu till mat. Jag kan börja med att meddela att jag aldrig har testat mig på att göra dumplings förut och dessutom knappt vet hur resultatet ska vara, men dessa blev faktiskt riktigt goda
Hej soliga söndag,. Hoppas ni har en härlig helg i de fina vädret. Jag själv får tyvärr sitta inne idag bland mina ekonomiböcker men jag har kunnat njuta en liten stund på förmiddagen då det blev en långpromenad runt sjön
En vän till mig hade för ett tag sen läst min blogg och från en av kommentarerna klickat sig vidare till en annan blogg där ett recept på chokladkolafudge fanns publicerat
En av sommarens finaste primörer är den nysaltade sommarsillen. Självfallet kan, och kanske skall, den ätas som den är med nypotatis, gräslök och gräddfil, men den blir också den underbar som stekt